S1 
Pääkirjoitus
etusivullesivun alkuunedellinenseuraavaPostilaatikko jossain Unkarissa
Kuva: Janne Räikkönen

POSTI JA TE

 

Liike lähtee vuorovaikutuksesta. Lokakuun Satyyri esittelee kaksi uutta suunnitelmaa, jotka vaativat osallistumistanne toteutuakseen. Toinen näistä on posti/yleisönosaston palsta, jolle on kenen tahansa mahdollista kirjoittaa. Palstan ideana on antaa Satyyrin lukijoille kommentointi -ja keskustelumahdollisuus varsinaista foorumia hiukan perinteisemmässä muodossa. Postipalsta odottaa kaikkia niitä ajatuksia, jotka nousevat lukijoiden mieliin lehden tai ympäröivän kulttuurin vaikutuksesta. Tekstit julkaistaan seuraavan Satyyrin postipalstalla (toki toimituksellisen sääntelyn jälkeen), ja postilomakkeen voi löytää tämän lehden sivulta 4. Yleislinjauksena Satyyri ei ainakaan tällä hetkellä tule perustamaan kaikille vapaata foorumia, vaan pyrimme toteuttamaan lukijakunnan ja henkilöstön välistä vuorovaikutusta toisin keinoin.

Toinen vuorovaikutussuhteeseen teidät saattava asia on Elli Maanpään heittämä haaste: väritystehtävä. Elli julkaisee (s. 17) neljä tulostettavaa viivapiirrosta, jotka on tarkoitus joko perinteisiä tai digitaalisesti keinoja käyttäen värittää ja lähettää takaisin taiteilijallemme. Jokainen on lapsuudessaan värittänyt värityskirjaa, joten turhat paineet pois - kyseessä on taito, jota ei voi unohtaa. Jos oikein kuitenkin ujostuttaa, mukaan pääsee myös anonyyminä. Julkaisemme kaikki takaisin Satyyriin lähetetyt kuvat, joten nyt on aika vapautua perisuomalaisista pidäkkeistä ja heittäytyä taiteelliseksi! Osallistukaa tehtävään sankoin joukoin, jotta saamme joulukuun numeroon upean gallerian. Yläikarajaa ei ole.

Satyyrin ulkoasu on jälleen muuttunut, toivottavasti askelen oikeaan suuntaan. Käyttöliittymä on edelleen avoimen kritiikin ja parannusehdotusten kohteena, joten tehkää kuten olette tähänkin asti tehneet ja lähettäkää palautetta. Henkilöstömme on jälleen kasvanut, ja uusin kirjoittajamme Linda käynnistelee tässä numerossa lehden musiikkikritiikkiin kohdistuvaa osa-aluetta. Haemme kuitenkin edelleen lisää jäseniä, ja tällä hetkellä vapaata tilaa on etenkin kuvataiteilijoille, valokuvaajille ja muusikoille/musiikin tuntijoille.

Joulukuun numerossa otamme hoitaaksemme uuden, pitkällisen projektin, kun aloitamme Anni Nupposen kirjan Nainen ja Kuningas julkaisemisen. Kirja (yhteensä yli 300 s.) tullaan julkaisemaan useassa osassa, maksuttomasti totta kai, mutta siitä on mahdollista ostaa itselleen myös omakustanne-kopio. Tulevaisuudessa pyrimmekin parantamaan taiteilijoidemme mahdollisuuksia myydä lehdessä julkaisemiaan töitä.

Toivottavasti nautitte Satyyrin kolmannesta numerosta. Avartavia lukuhetkiä!

 

Janne Räikkönen
Päätoimittaja
Verkkolehti Satyyri

 
etusivullesivun alkuunedellinenseuraava     

 

Untitled Document
Siirry sivulle...
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23              


Satyyri III.07

Satyyri III.07
Tekijänoikeus © 2007, Verkkolehti SATYYRI
Kaikki oikeudet pidätetään

Satyyri III.07
Copyright © 2007, SATYYRI Webzine
All rights reserved

Posti / Mail: webmaster âe satyyri.net

Satyyri on taloudellista voittoa tavoittelematon, julkiseen käyttöön suunnattu verkkojulkaisu. Kuvamateriaalin tekijänoikeudet kuuluvat niiden oikeutetuille omistajille, ja väärinkäyttötilanteissa pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä päätoimittajaan.

Tässä numerossa käytämme Lightboxia kuvamateriaalin näyttöohjelmana.

Satyyri is a public, non-profit endeavour. Image material copyrights are the property of their rightful owners, and any infringements should be notified immediately to the editor-in-chief.

As for image material viewing software, we are using Lightbox for this issue.