S19
Kutsumattomana
etusivullesivun alkuunedellinenseuraava


 

että en esimerkiksi voinut juoda itsepuristettua omenamehua koska sen syksyisessä maussa haistoin ne hetket kun äiti oli yhtä kylmä kuin aamut ja sukat saappaissa kutittivat. ja tunsin hohkan kylmien puiden ympärillä kun ne julmana kohosivat kohti taivasta, eivät niiden oksatkaan liikkuneet. äänettöminä ne kielsivät minua liittymästä seuraansa, piiriksi sulkivat metsänkin eikä minulla ollut mitään paikkaa minne mennä. päästäiset puunkolossa saivat elää elämäänsä ja paleltua, jos niiden emo jätti ne, mutta minulle puut eivät kuuluneet.

en kuulunut minnekään, enkä edelleenkään

ja siksi minulle ei enää ole tärkeätä tulla kutsutuksi

kun kumminkin olen onnistunut kutsumaan itseäni

kutsumaan itseni pois sieltä kylmän metsän suulta

eipähän tarvinnut kuin katsella sitä tyttöä joka sittenkin rohkeasti naurahti ja kipaisi juoksuun, saappaissa tyhjää varaa

ja siitäkin tuli piste muistini kartalla, etäällä rannassa, jossa hohtavina nuppineulan päinä sataman valot, ja vähän kauempana olevien talojen - minä seilaan tässä, olen tässä ja se on tuolla. välittämättä veden pahoista.

 

Linno

 
etusivullesivun alkuunedellinenseuraava     

 

Untitled Document
Siirry sivulle...
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23              


Satyyri III.07

Satyyri III.07
Tekijänoikeus © 2007, Verkkolehti SATYYRI
Kaikki oikeudet pidätetään

Satyyri III.07
Copyright © 2007, SATYYRI Webzine
All rights reserved

Posti / Mail: webmaster âe satyyri.net

Satyyri on taloudellista voittoa tavoittelematon, julkiseen käyttöön suunnattu verkkojulkaisu. Kuvamateriaalin tekijänoikeudet kuuluvat niiden oikeutetuille omistajille, ja väärinkäyttötilanteissa pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä päätoimittajaan.

Tässä numerossa käytämme Lightboxia kuvamateriaalin näyttöohjelmana.

Satyyri is a public, non-profit endeavour. Image material copyrights are the property of their rightful owners, and any infringements should be notified immediately to the editor-in-chief.

As for image material viewing software, we are using Lightbox for this issue.